http://valkommentillanna.wordpress.com/

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://valkommentillanna.wordpress.com/




Solvattenstrimmor

 

 

Genom klart vatten kan solens strålar nå botten

Upplysning i de mörkaste djup

 

Vattnets porlande sjunger möjligheter

Fyller krus av hopp burna med stolthet

 

Kyligt vattnet svalkar i hettan, släcker törst

ger ny styrka under ökenvandring

 

Uppvärmd sjö bereder härlig rening

vid resans fullbordan




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 262 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-10-14 01:09



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja om vattnet är klart når ljuset långt.....
strålande vackert
2010-10-20

    ej medlem längre
En fin lovsång till vattnet!

Jag tycker om den här dikten ...

/ Ann
2010-10-14

  Anya VIP
Vacker vattenhymn!
2010-10-14

    Max Poisé
Vatten! Ett favoritord som jag själv använder för sällan. Det finns livet och skönhet i vatten och det smakar så gott att både uttala och dricka!
2010-10-14

  Gunnel Eriksson VIP
Tänkvärt om vatten!
Vi är bortskämda med friskt vatten
och funderar inte så ofta på hur
värdefullt det är. Vacker dikt och
bild.
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*