Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flanera

Du vandrar omkring i en yr virvelvind. Flänger och fäktar förgäves med dig själv. Du vill bara vara, inte någon eller något. Du vaknar inte för något eller sover inte till något. Var hittar du din tillvaro om inte i någon sömnlös gränd. Vem stoppar dig i en långsam död. Den vintersvarta vägen för bort dig. Som halvbluff mitt i verkligheten. Vem lärde dig att flanera.




Fri vers av amandi
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-14 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandi