Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grusiga vägar

Jag kanske kan leva i din snorkiga sko och vilseleda dig lite grann, sparka dig. Vägleda dina synliga misstag. Hoppa över några steg, tenderar många gupp. Lära känna dina grusiga vägar, du har nog ett antal hål i dina skor och är rätt utsliten och tafatt. I ljusa tider är du barfota och har dina förruttna skor på vinden. Det luktar frihet för en stund och sedan är du åter till din bundenhet.




Fri vers av amandi
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-14 10:40



Bookmark and Share


  aol
en sann fin poesi framförd så fyndigt,
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

amandi