Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen

Jag ler mot dig
Det når inte mina ögon
Jag kramar dig
Armarna känns stela och tunga
Jag kysser dig
smaken är fadd och innehållslös
Jag tar emot dig i mig
känner inget
Jag säger att jag älskar dig
Jag ljuger




Fri vers av Tovan_
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-14 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tovan_
Tovan_