Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag

Det var en sån dag, jag aldrig minns

Då det gråa väver över himlen
och vinden är stilla och tyst

En dag då inga hjärtan brister
och inga änglar sjunger

Ingen storm drar genom vårt vardagsrum

Inga nya äventyr väntar

Du Jag Vi

Som det brukar vara

En alldeles vanlig dag

En perfekt dag




Fri vers (Fri form) av Tovan_
Läst 289 gånger
Publicerad 2014-01-13 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tovan_
Tovan_