Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moment

This is the moment, lips on my skin
I forget to breathe, grasping to hold on
keep me pinned down
Flustered, heart beating faster faster
I can't move
hands on my skin, strong
Whisper nonsense in my ear
I melt and shiver
fill me up
I come undone, stars are singing
My brain exploding
This moment
time
is irrelevant




Fri vers av Tovan_
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-02 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tovan_
Tovan_