Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagskärlek

Jag hatar dig när luften fyller mina lungor
när jag har allt att säga och du
är anledningen till att mina tankar är sura
Jag älskar dig när jag andas ut
när svärtan lämnar kroppen
och jag inte längre minns
vart det var jag skulle
när jag andades in
För så fort jag gör mig redo för krig
så är du där
Med starka armar
håller du mig
Viskar nonsens
får mig att skratta
Och jag är så arg på dig
För att du får mig
att älska dig




Fri vers av Tovan_
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-30 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tovan_
Tovan_