Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten



Liten i dina armar som knappt når runt min kropp
Liten när jag gråter, snörvlar mot din hud
Liten när du torkar tårarna från mina runda kinder
Liten när du håller mig hårdare
Liten utan orken att vara stor
Liten när jag släpper taget och faller
Liten när du fångar mig, orkar mig
Liten när du viskar stora ord
Liten när jag torkar mina egna tårar
Stor när jag äntligen lyssnar
Stor när jag äntligen känner dina armar runt min runda kropp
Stor när jag äntligen förstår
Hos dig, får jag vara liten




Fri vers av Tovan_
Läst 277 gånger
Publicerad 2014-06-22 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tovan_
Tovan_