Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom mina ögon

Äcklar jag dig?
Jag äcklar ju mig så
äcklar jag dig
också?
Hatar du att ta på mig såsom
jag hatar känslan av min
hud under mina
händer?
Vill du liksom jag slita
av mig denna vidriga kropp
och ersätta den med en
ny?
Känns smaken av mina läppar bittra
mot dina?
Ser du mig som jag
ser mig och önskar
att jag inte var
jag....




Fri vers (Fri form) av Tovan_
Läst 245 gånger
Publicerad 2015-02-19 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tovan_
Tovan_