Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mörka hoppet

Jag försöker hitta svaren på botten av min mörka själ

Försöker leta efter vägen ut från grå

Jag letar i det grumliga såren som ser ut som lera

Desperat och ivrig för att hitta det ljusa

Ett litet hopp tänds

Men någon blåser ut det




Fri vers av teaterapa
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-14 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa