Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT INTE ORKA DET MAN VILL



Dansar i periferin en ängslig tomhet
breder ut sig i min själ

känner att jag inte räcker till när
tröttheten tar kropp och själ

vill orka vill leva av min egen energi
ibland är jag så trött jag sover men
sömnen ger mig ingen återhämtning

jag kan inte bestämma hur jag ska
må nästa dag om jag har orken att
göra det jag vill det gör mig maktlös
att veta det

älskling du får förlåta mig att jag inte
räcker till och jag hoppas du accepterar
mig som jag är ändå






Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-14 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen