Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hata

älska och hata
två starka känslor

så olika men ändå lika

båda betyder att man bryr sej
låter personen på verka sej
man känner för båda




Fri vers av cazi
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-15 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cazi
cazi