Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(all over again...)


kraftlänkar

vill återuppta planerna
på total systemrensning
och avböja alla önskningar
om eventuella återhämtningar
ämnar boka avbokningar
räta ut varenda avkrok
anteckna i min arbetsbok
att idag tillintetgjordes
den falska relationsteorin;
bröts ner till smältmassa
för att stöpas i nya formar
stadiga kraftlänkar
i utvecklingskedjan




Fri vers (Fri form) av chaii
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-14 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chaii
chaii