Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sms

nej

jag är inte arg

men köttigt sårad

 

du lämnade fel handduk

det var den ljusblå

jag saknade




Fri vers av sol
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-27 19:46



Bookmark and Share


  Propella
Strålande!!!! *ler stort*
2005-11-27

  Neal
så väldigt cool!
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol