Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något nytt

Mitt liv så välbalanserat, händelselöst, skyddat, alldagligt, ordinärt, traditionellt och jag trivdes verkligen men så plötsligt sällsynt ohyggligt krångligt, invecklat, marigt när jag ställdes inför något så främmande som en förut inbäddad, väl skyddad och för mig helt ny begivenhet som fick luft och även att jag kanske önskar befria mig från detta för mig så extraordinärt sällsamma ser en kvarvarande rest på näthinnan som skaver att jag nu inte kan undkomma ett liv möjligen något mer komplext men mer levande än tidigare och kanske är det meningen att jag ska hitta ut från den bubbla jag så många år levt i och skyndsamt ta ytterligare ett steg för att hinna ikapp den redan skrivna, välformulerade livsbokens innehåll och möta det outforskade mitt tidigare enkla simpla liv inte känner.




Prosa av Charlie Ekvall
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-15 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie Ekvall
Charlie Ekvall