Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så har jag fått nya fönster i lägenheten. 




Utsikt

Nya rutor

har med klara glas ersatt de gamla.

Likväl är de fortfarande fyrkantiga.

Och stirrar kallare in

än jag förmår titta ut.

Jag ser glasen blänka

men bakom dem

gnyr samma vardag

på i sitt grå.

 




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-15 21:56



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Ny utsikt ger klarare insikt! Gillar den här!

"Jag ser glasen blänka


men bakom dem


gnyr samma vardag


på i sitt grå."
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP