Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=xfq_A8nXMsQ

Oroade inte för framtiden!
Eller oroa dej,
men kom ihåg att att oroade är lika meningsfullt som att försöka lösa en algebra genom ett tuggande av tuggummi!

kanske du gifter dej
kanske inte

kanske får du barn
kanske inte

kanske skiljer du dej vid 40
kanske dansar du "funky chicken dan" på in 75 åriga bröllopsdag

upphöj dej bara inte för mycket
dina val är 50/50%
precis som för alla andra

använd din kropp
det är det bästa du någonsin fått
DANSA
även om du bara kan göra det i ditt eget vardags rum

läs instruktionerna
men följ dem aldrig
men vad du än gör läs inte skönhets magasin
de gör dej bara ful


lär känna dina föräldrar
du vet aldrig när de dör
och det försent
var snäll mot dina syskon
de är din bästa länk till din historia
och troligtvis din bästa vän i framtiden








Fri vers av cazi
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-15 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cazi
cazi