Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnekelse

En längtans glöd förpassat i en evigt mörk natt som omöjligt kan föda en vacker ny gryende morgon då du i det förbjudna gränslandet kvävde hennes tro och det utarmade hoppet tog sitt sista andetag i det liv som ändå utåt sett fortsätter som om aldrig någonting har hänt.




Prosa av Charlie Ekvall
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-16 13:29



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Ja, "Livet" kör på i blindo med sin ångvält, krossar en individ här och en folkgrupp där. Det tycks resonera som så: "Man kan inte göra en omelett om man inte får knäcka några ägg." Förvisso helt sant men ibland tycker jag att det är en djävla taskig omelett som kommer ur stekpannan.
2010-10-17

  Bibbi VIP
Jag vill hoppas och tro på en vändpunkt för Dig.
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Charlie Ekvall
Charlie Ekvall