Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till några jag kom att känna



De efterlängtades så där
föddes med viss vilja
växte upp
tog livet av sig

pö om pö
såsom man gör när man lever länge

dog
brändes
spreds för vinden
sörjdes

sörjs ännu
en del

vissa dagar
när vinden ligger på




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-16 16:23



Bookmark and Share


  /Isabel
Vill citera hela men
nöjer mig så här:

fan, vad bra!
(vackert, rent av)

Slutet är så snyggt
och knyter ihop.
2010-10-16

  wildrose
Vackert.
Sorgligt
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP