Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förföriska mörkret

Mörkret

i sin strålande
glans

gnistrande

likt dom vackraste
diamanter

hårda
ogenomträngliga

bländande
och förföriska

men
hårdheten

är
fullständig

oåterkallerligt
kall

värmen
kärleken

vi
söker

finner vi
inte där.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-16 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e