Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som inte är kvinnor

att våga ta emot

våga vara skör en gång till

att låta sig krossas

bli stående på gatan

storgråtande

bli tröstad av fel man

eller skrämma bort

den som är för nära

att alltid göra bort sig

när man stängt dörren

till det röda ljuset så hett

så farligt brännande

att några fingrar

förfrös




Fri vers av Kim VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-16 17:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är så lätt
att krypa ihop
i rädsla
och glömma bort
att leva
Att våga är
att välja liv
och ett mycket
bättre
alternativ!
2010-10-16

    T.R.
oj. riktigt bra fångat. ja, man kanske måste våga.

*applåderar*
2010-10-16

  Bagan
vet inte riktigt hur jag ska sätta ord på det men jag blev väldigt berörd.
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP