Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning och lite ironi


Till Starfish-Aura


mannens storlek
uppkommer av smek

dina bröst är som svalor
sådana har jag målat på mina tavlor

den tavlan är det vackraste som finns
dock ej målad av någon prins

men jag älskar den överallt
även när det är kallt

din bild finns i mitt hjärta
och orsakar sån smärta

du min lilla goding du är underbar
raderna skrivit av din egen karl

ring mej på mobil
så kör jag mil efter mil

så ska du få känna
på min underbara penna

fjorton år tror jag visst att jag var
därför rimmar jag inte så bra

fick använda sax och lim
för att få till ett rim













Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 160 gånger
Publicerad 2010-10-17 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson