Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luottamus Jumalaan


Herra minä etsin Sinua hiljaisuudesta

Mutta löysin sinut keskeltä kipua ja kaaosta

Sinne sinä toit valosi ja toivosi

Herra minä etsin sinua valosta

Mutta löysin sinut keskeltä tuskaa ja pimeyttä

Sinnekkin sinä toit valosi


Herra sinähän oletkin luvannutkin

Olla läsnä siellä missä on

Pimeys ahdistus ja epätoivo

Et ole tullut terveitä varten

Vaan heikkoja

Että sinun voimastasi saisivat eheytyä






















Fri vers av maija tuori
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-17 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maija tuori