Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite ironi


Hur vi än gör....

Först ska man lära sig för livet

Sen ska man gå på KBT

och lära sig att tänka tvärtom




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-17 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt