Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta inget för givet

På Ingaröfjärden
har vinden mojnat

Natten är på väg in

I huset sprakar elden
och här bredvid

sitter älsklingen min

Livet är underbart
jag kan bara tacka

för den lycka livet gett

Livet har inte alltid
varit så generöst

Så nu jag bugar mig ödmjukt
för det som har skett











Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-17 20:28



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Fantastiskt vackert och varmt Gnistan!!och sen vill jag säga att inledningen är ju helt superb..på ingaröfjärden har vinden mojnat - så stämningsfullt - ja jättesnyggt och vackert!
2010-10-18

  aol
vackert vännen,
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt