Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rida



i närhet gömda offer gåvor
sirlande, ner i gömda rum

jag fäller avyttringar
fadda, skummande

löddrande hästar

vi far fram


galopperande, bockande
balanserande

när viskar vinden hård
när den tårar mina ögon

tar tag i manen, yster är han
den svarte springaren

kniper med benen

orkar, hålla mig kvar


jag finner lyckan i ett vindsvep
blåser bort mörka stunder

älskar dig, håller dig runt
och jag är här

vi får vila i varandras famnar
i kärlek


glömma det förgångna
göra nya minnen

i natten
du och jag







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-17 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP