Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I egen strid

Riddare utan fruktan på djupaste vatten med krökt, eneggad sabel där hon måste vinna egen strid för att inte gå under i eget ont blod. Du vet så väl du rörde hennes kind och lät henne falla handlöst i dina ögons djup men kanske inte att hon tillfångatagen måste kämpa natt och dag för att segra det ögonblick du åter rör vid henne och kapitulerandes i dina ögons hemliga grund förstå vad som gjorde henne fängslad för att vinna tillbaka sig själv.




Prosa av Charlie Ekvall
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-17 21:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker om denna.
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Charlie Ekvall
Charlie Ekvall