http://wp.me/p16YVP-6f

You can make Bricks from the Ashes - en oerhört stark sång!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://wp.me/p16YVP-6f

You can make Bricks from the Ashes - en oerhört stark sång!




På vägen mot framtiden

 

 

Mängder av tuffa bitar

på plats

som gatstenar

på framtidens väg

 

Stenar uthuggna ur smärta

vissa dynamitsprängda

andra kastade

 

Lägger mönster

och knackar ner ordentligt

 

slitstarka stenar

håller för många

också framtida

generationer

 

övertygelsen

bär

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 359 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-10-18 00:20



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Tack för du delger sången: you can..sm jag gick in och lyssnade på..verkligen stark och jättefin!!och tack för en mycket mycket vacker dikt tack Anna varm applause!!
2010-11-11

  Sonja Sidorow Lapington
du knackar hål och tränger in i mägen...jag känner smärtan, jag har varit där
2010-10-29

  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-*************
2010-10-27

  Michaela Dutius
Smärtestenar blir kommande genrationers fasta plattform - så tänkvärt och så vackert!
2010-10-21

  Bengt VIP
Det är ett ständigt byggprojekt, livets Mandala.
2010-10-19

  queenia
<3
2010-10-19

    ej medlem längre
fint
2010-10-18

  Anya VIP
Fin metafor om gatstenar, ser bilden hur de huggs i smärta!
2010-10-18

  Lars Hedlin
Mycket bra !
2010-10-18

  Gunnel Eriksson VIP
Bra dikt och bilden är suverän därtill!
2010-10-18

  Carola Zettergren
Riktigt snyggt det här !!
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*