Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion


Nu har jag fått nog
haiku är inte min grej
Jag rimmar hellre




Bunden vers (Haiku) av Loffe
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-18 22:05



Bookmark and Share


  neing
haha vad roligt att läsa den här efter din kommentar på min text ^^
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Loffe