Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorry boys.

En del unga män i gatuköksköer mitt i
natten besitter en sån härlig självinsikt:
”Asså, åh… Såna trash, pappa betalar".

Men det är bara avund som har sin
botten i att grabbarna själva egentligen
önskar att deras ståndaktiga mödrar
ville pröjsa partykvällen.




Fri vers av Loffe
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-16 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loffe