Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är inte motståndare till Semmelwrap, har ingen egentlig uppfattning om den men kan inte låta bli att skämta lite… om att den kan ätas i farten.


Semla att (verkligen) ätas i farten - del 2

Jovisst. Wrap alltså, men...

Kladdiga bakelser, grädde, mandelmassa,
klumpiga, långsamt svårätna och krassa.
Undgå allt söl med en framställd ny pastill,
smakar semla och jäktas ner om man vill.




Bunden vers (Rim) av Loffe
Läst 399 gånger
Publicerad 2015-02-08 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loffe