Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The President of the United States of America.....


Jag ville jag vore - President i USA !

Om jag ledde USA
då jag strax skulle rusa
till att skrota krigen
och alla envigen

Om jag ledde USA
stängde jag vapenfabrikerna
sluta´ intervenera i Tropikerna
eller annorstädes
allt vapenskrammel hävdes

Om jag ledde USA
hyrde jag ut Vita Huset
till uteliggarna
gratis
fritt,på alla vis

Om jag ledde USA
stängde jag Kongressen
sparka´ ut alla pamparna
efter den processen
skrota´ jag Senaten
gav lokalen åt camparna
de, med sina skeva husvagnar
jag så gärna gagnar

Om jag ledde USA
förändrade jag Kapitalismen
tog bort hatet
det missriktade, mot Socialismen
ett MIRAKEL, det var det
men när FOLKET fick veta
blev de helt heta
av amerikansk glöd
fick deras stöd

Om jag ledde USA
fanns US Army inte mer
US Navy jag lade ner
pengarna till vård och skola
inte många då skulle kola
av sjukdomar och så
BRA skulle många må

Om jag ledde USA
med så´na planer
blev jag väl av daga tagen (¤)
redan FÖRSTA dagen !.......

(¤)= "Av daga tagen" = Mördad, dräpt, dödad.....






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-18 23:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Obama är en lika stor förrädare som de andra frimurarmarionetterna.
2010-10-19

  aol
men en bättre värld såg jag, bravo Mats
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska