Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En man jag kände för länge se´n, han var forskare inom Bofors vapenteknologiska avdelning, uppfann en Stridsvagnsgranat som ENDAST oskadliggjorde Stridsvagnarna, den var magnetisk och drogs in i motorn och vapenmotoriken ....


Jag ville jag vore - En "Magnetbombare !"

Tyvärr VÄGRADE Bofors ge honom medel att utveckla den för massproduktion (av någon "obegriplig" anledning, kan väl inte vara att deras DÖDLIGA, övriga vapen- och ammunitionsproduktion skulle bli onödig,"nehejdå" ? )
En senkommen hyllning till denna fredsträvande forskare..

Jag ville jag vore -En Magnetbombare

Då skulle jag bomba
av hjärtans lust
med ALLA stridsvagnsskvadroner
jag tog en dust

Bombade båd´ natt och dag
bröt mot mången "krigslag"
tills alla stridsvagnar var slut
varenda en utan något prut.......

INGEN mänska skulle dö
men till stridsvagnarna, ajö !!!

---

Ps: Detta är, faktiskt, en SANN historia, forskaren ifråga har funnits och han UPPFANN
denna prototyp (som se´n tystades ned och "försvann" ur Bofors program) Ds




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 311 gånger
Publicerad 2010-10-18 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska