Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsländan och jag

smärtan chocken
var total
som att återse en älskad
i en ljusmeditation
Lika plötsligt självklart gråten anfaller
Faller med huvudet ljudligt ned
i asfalten
som när jag blev drogad ute
fast tvärtom

Stackars dagfjäril
så tydliggjord
bubblan sa poff
orden från speakerrösten
attackerade en försvarslös

DEN ÄTER INGENTING
MEN BLIR SJÄLV UPPÄTEN

Försvaret la ned
nu stod det klart
var knuten satt
i den tilltrasslade härvan
Den tillintetgörande
skrikande smärtan
åt upp henne
i ett enda
igenkännande nafs




Fri vers av Kim VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-19 11:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, ja där fick du det på pränt!
Säger verkligen allt!
Vackert formulerat, dessutom!
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP