Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åter hos min braiga sjukgymnast o lite annat i livet!


Euforisk glädje, så är det! (dagslända nr 2?)

Nu börjar ja landa
nu är det dags för kärlek
även för mig

ja ska öppna dörren på
vid gavel

nu har ja hittat
den förlorade lilla flickan
som hållit mig fången

hon är glad
ser helt normal ut
beter sig som en sån
som inte ger upp
sig själv
för att andra
är mer hungriga

luften känns löftesrik
så barnsligt glad
hoppfull
att ja nästan skäms

hade glömt
den här känslan

ändå har den inte
blivit ett uns unken

den känns fräsch
som aldrig förr

ja kan inte vänta
kan inte bärga mig
längre

det är mitt liv
det är jag som äger

nu ska ja bara sväva
högt upp
så ingen rovfågel
mer kan äta upp mig




Fri vers av Kim VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-19 12:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hurra!
Den här är bara så...
... MYCKET
POSITIV ENERGI
Tack!
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP