Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel spegel...

Jag läste någonstans att bilden jag ser av mig själv i spegeln egentligen
inte är jag.

Om det är sant hur kommer det sig då att vi är så lika?

Att spegelbilden liksom jag har en mage som hänger över byxlinningen.

Att spegelbilden liksom jag har feta lår som i stort sett inte passar i några byxor alls.
Att spegelbilden liksom jag har fler hakor än en.

Hur kan det komma sig, om figuren i spegeln egentligen inte är jag
mår lika dåligt som jag mår?




Fri vers av Tovan_
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-19 12:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kött kan härja
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Tovan_
Tovan_