Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katalysera varandra


Kom och var min katalysator
Låt våra orgasmer virvla tillsammans
Upp till nya nivåer
Låt våra kroppar ta oss ut till nya universum
Och extasens solsystem
Låt vår sexualitet vara den farkost
Som tar oss till de nya världarna
Låt oss katalysera varandra
In i evigheten




Fri vers (Fri form) av Grå
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-19 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grå
Grå