Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sverigedemokratisk "önskedröm" verkar gå i uppfyllelse ! Hört på P1 (kvällssekot) ikväll !


Irakiska kristna utvisas till trolig förföljelse i Irak - Av Regeringen Reinfeldts underhuggare !

Trots att situationen för kristna irakier är direkt FARLIG i , t ex huvudstaden Bagdad så massutvisas nu irakiska kristna till den irakiska huvudstaden ! FN:s flykting- kommissariat PROTESTERAR, men Reinfeldts drängar på Immigrationsverket VÄGRAR lyssna ! Avskyn för kristna är stor bland muslimerna i stora delar av Bagdad och de förföljs dagligen ! De kan, t o m, riskera internering, tortyr och död ! Ynkligt av Reinfeldt och co att IGNORERA FN:s flyktingansvariga ! SKAMLIGT ,REINFELDT !
Du kanske gör dig skyldig till indirekt vållande till annans död , Fredrik, men det rör dig, tydligen inte i ryggen !
BUH ! Vill höra STORA Protester från oppositionen ! !

-----




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 296 gånger
Publicerad 2010-10-19 18:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kristna är det inte så noga med.
Varje tid har sina...
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska