Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter 46 års äktenskap...


Sorgsen

Sorgsen kvinna sitter i sitt kök
genom sitt fönster ser ut

Stannat av i sitt middagsstök
kraften tog liksom helt slut

Tanken kom på hennes man
som henne ensam lämnat

Snabbt han sjuknat in och dött
och marken för henne helt rämnat

När skulle sorgen ta slut
när kunde hon finna en mening

Trots barn och vänner känner ensamhet
nu väntar hon bara på återförening












Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-23 23:23



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så tragiskt så hemskt - sannerligen stor sorg som förmedlas så starkt och välordat här!!
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt