Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorat känslotillstånd

att efter långvarigt stresspåslag

återfinna lugnet

är som att uppfinna det på nytt


man tittar

luktar

hm det är nog mitt

som ja tappa


det satt med en tråd

emellan hjärnan

hjärtat


hittelön utgår

till ägaren

själv




Fri vers av Kim VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-20 11:49



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja för en som trott att livsviljan och hjärnan kapitulerat är det ett chockande glädjetillstånd!
2010-10-22

  Jaseph
Jag känner igen mig. Kan stressa mellan varven. Men när lugnet återkommer. Då! Tack för din härliga text!
2010-10-20

    ej medlem längre
"Det som inte är stulet
kommer alltid tillbaka"
sägs det.
Det upphittade är
både åtefunnet
och hittelön!
Finurligt!
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP