Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har ni dansat färdigt, era djävlar!

 

 

Har ni dansat färdigt

era djävlar?

 

Hoppat sönder mitt hjärta?

 

Dunsat, stansat och punkterat

mitt inre?

 

 

Har ni smaskat tillräckligt av

mitt innersta?

 

.. och det enda jag

kräver i belöning

för att ha varit

så lydig slav

under era

böjelser

 

.... är Er

underkastelse

för mina

speciella nöjen!


Ab imo pectore,

Utinam requirit obsequium!

 

 

Så lek min vän. Lek med mig!

 

Smaka de välkända och brinn upp!!!

 

... för hos mig finns ingen vila!

 

 

 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-24 20:13



Bookmark and Share


  Polisen
Kan jag få lite till, tack?
2011-04-24

  Ninananonia VIP
Inre styrka! :)
2011-03-24

  filosofian
Bra! Nu får de ge tillbaka!
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia