Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka till kära du

En vän jag tagit till mitt hjärta
ung och grön men ändå klok

Hennes inre rymmer smärta
men kunskap har hon som en bok

En resa nu för henne börjat
tar henne en bit på vägen

Till att lära sig att se det
som är viktigt i vissa lägen

Önskar att jag kan förmedla
stöd i hennes inre kamp

Så att självkänslan kan växa
suger den i sig som en svamp











Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-20 18:52



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så fint gjort att följa en bit på vägen och stötta vännen sin
- som alltid skriver du gentilt ,,bedårande och med superba rim!!
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt