Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förseglande kyss



vi åker fort in i landskap av
förälskelse

mina armar runt dig
kylan, mina händer

fast tag

fri sikt


underlag, för vidare transportering
underlag


och underskrift,
papper med mitt munavtryck







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-20 19:07



Bookmark and Share


  peter markurth
vad går det ut på?förklara, du skriver uppenbart om samlag här, ant analt, i vilket syfte, med vem, varför, men det förefaller vara bra beskrivet
2010-10-25

  Catharina Edin VIP
Vilket överraskande och skönt slut! - 'and seal it with a kiss'.
2010-10-20

  Suzy med punkterna
fiiint
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP