Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regression

 

årsringar
bleknade

där jag stod
med ett skrik

mitt i världen




Fri vers av Rachel Roth
Läst 359 gånger
Publicerad 2005-11-28 13:35



Bookmark and Share


  rebecca d
vilken bild, vilen metafor, helt förstummad!!
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth