Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesikväll på nu på fredag

 

Nu på fredag den 5 november är ni välkomna på poesikväll (18-20.30) på Galleri Kocks som (mycket lämpligt) ligger på Kocksgatan 18 i Stockholm.

Galleri Kocks är inrymt i en liten mysig lokal med kakelugn. Öppen scen där även allmänheten är välkommen att lyssna. Anmäl till mig om du vill läsa eller kom bara förbi och ta del av konstsalongen med mingel och uppläsning. Eftersom det är Allhelgonahelgen kan det kanske passa med något spökligt tema eller varför inte döden?

Om någon vill spela och sjunga så är det självklart ett välkommet inslag.

Här är en länk till galleriet:

http://www.gallerikocks.com/

Alltså Galleri Kocks på Kocksgatan 18 den 5 november klockan 18.00.

Välkomna!

Hälsar

/Lena

 



Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-02 15:47



Bookmark and Share


  aol
kan inte men önskar er gott
2010-11-09

  Catharina Edin VIP
I'll be there!
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP