Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla av vår i din mammas ögon

Du kommer till mig ibland
sådär bara apropå
du lyser
vet du det?
Du glimrar och lyser igen

Du var svart, stängd och fanns inte
förutom i korta stunder
borta
minns du det?
Du var någon annanstans

Nu är du här igen




Fri vers (Fri form) av Lena Krantz VIP
Läst 1134 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2015-05-16 20:04



Bookmark and Share


  aol
Underbart och så berörande fint skaldat,
2016-06-30

    JJ VIP
Avslut och återkommande... fin dikt! Mvh. JJ.
2015-05-31

  Lena Renman
Så fint! Värmer hjärtat!
2015-05-18

  Lars Hedlin
Gillar denna mycket :)
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP