Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet känns mjukt


Mitt i alla bedrövelse i vår tid finns det mjuka stunder att ta vara på..
Det kan vara som när exet, hans fru och min dotter kommer på plötsligt besök och det är så trevligt
Eller när när jag pratar med min mor om besök och äldsta dotter om detsamma.
Eller när jag gosar med dotterns katt i två timmar.
Vi får inte glömma det mjuka
Mitt i allt är det andra viktiga




Prosa av Lena Krantz VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-13 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP