Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot det grå

Tänder ljus
många ljus
som irrbloss i mörkret

som löften i gråhetens tid

På tåget tittar vi mot himlen
- No day today, säger jag till den lille spanjoren.
Han skrattar till men det låter mer som en hostning

Dessa dagar som aldrig riktigt blir är svåra att fånga
då går det lättare med natten

En horisont utan förändring kan vara vilsam
när man själv är i rörelse
men döden för den som står still.

Tänder ljus
många ljus
mot det grå




Fri vers av Lena Krantz
Läst 338 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-26 12:40



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Stämningsfull!
2018-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz