Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda män kramas inte


En del dör unga, tänker du när du vandrar på stranden.

En del får aldrig kramas igen.

En del dör innan de har blivit män.

En del dör i en värld man måste fly ifrån.

Döda män kramas inte men här, här i min värld, gör de levande det.




Fri vers (Prosapoesi) av Lena Krantz
Läst 509 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-06 15:19



Bookmark and Share


  aol
Ja så sant bra skaldat ta vara på livet kramas,
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz