Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här historien har INTE det minsta med HC Andersen att göra VARNING I R O N I VARNING


"Kejsarens Nya Kläder !"

Jag ska minsann tala om hur duktig jag är, jag är överlägsen och att jag, överhuvudtaget, bevärdigas att vistas här, det är ett under !
Att jag beblandar mig med den smutsiga, verbalt handikappade "underklassen" här, det är blott av barmhärtighet och att jag när ett (förmodligen fåfängt) hopp, att ni ska kunna lära er mer än skitord och andra fula ord, som ni ju,vanligtvis,använder !

Egentligen är det under min värdighet att ens tala med er, jag befinner mig på ett högre plan, tillhör de oberörbara , befinner mig på en nivå , så hög så att det kan ni inte föreställa er ! Ni är inte ens värda att putsa mina skosulor !

Fast, samtidigt, är det häftigt att ha chansen att trycka ner er i dyn , ni lågvärdiga pack ! Jag känner en oerhörd tillfredsställelse över (ja jag NJUTER !) att kunna få er att känna er begränsade och dåliga och förlora det lilla ynkliga substitut för självförtroende som ni aldrig nå´nsin haft !

Nu vet ni vad som gäller, klaga inte mer nu, det är jag som ställer villkoren, i kraft av min överlägsna mentala status ! Och hör se´n !

-----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-20 21:55



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Sant Connie, men det beror ju också på HUR man skriver det motsatta, det får inte vara alltför uppenbart för då blir det bara tarvligt.....Å andra sidan (som den här) man kan göra det extremt uppenbart men ÄNDÅ rätt sofistikerat med hjälp av en läcker titel...(som den här skriftens titulatur)
2011-10-24

  Connie
Undrar vad det för speciellt med ironin? Den innebär ju att man säger motsatsen till det man menar! Men å andra sidan, det gör vi ju alla varje dag, från morgon till kväll ;)
2010-10-26

  Mrs Idle
Bra skrivet, som en ode till narcissism ^^
2010-10-21

  Mats Henricson
tänk på titeln innan ni kommenterar denna, den har större betydelse än vad ni någonsin kunde ana !
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska